Digital Markedsføring i Drammen

av Tommy van Wallinga 16/01-2017

digital markedsføring drammen

Har du behov for hjelp innen digital markedsføring og du ønsker hjelp lokalt her i Drammen, så er Kobbervikdalen 69 verdt et besøk.

Digital Markedsføring Drammen

Her holder Box Media til og vi kan hjelpe deg å få god digital markedsføring spisset mot ditt eget marked. Når vi skal hjelpe en bedrift med dette så tar vi alltid utgangspunkt i målsettingene. Om målet er å få flere henvendelser, så blir det fokuset i arbeidet vi foreslår for kunden. Alt blir målt ut fra dette.

Vi har dyktige medarbeidere som vet hva som skal til for at nettopp din nettside skal generere flere henvendelser.

Ferskbrygget, rykende varm kaffe står som regel klar. Kom gjerne innom for en prat eller slå på tråden

Ta kontakt med oss for å få et tilbud eller en gratis trafikkanalyse. Vi har verktøyene du trenger for å lykkes med digital markedsføring.

digital markedsføring drammen. Ta kontakt

Hvordan er vår tilnærming til Digital Markedsføring

Det er mange muligheter innen digital Markedsføring. Man kan satse på Google AdWords for å få tekstannonser i søkemotorene eller bannerannonser på store norske nettsteder. Epostmarkedsføring er en måte å nå frem til sine kunder på. Søkemotoroptimalisering handler om å skrive godt innhold på sidene sine for å få en bedre posisjon på gratisdelen av søkeresultatet.

Det å ha en strategi for å  arbeide mot sine eksisterende og nye kunder er essensielt. Vi stiller deg de rette spørsmålene, for det er viktig å arbeide målbevisst med markedsføringen, uansett hvor man har sin virksomhet. Box Media har kunder fra store deler av Østlandsområdet og flere kunder i København, Danmark.

Det er viktig for oss at du får gode resultater.

For uten gode resultater, så er det kroken på døra for oss. Derfor jobber vi hele tiden med å forbedre oss, vi holder oss oppdatert, vi sørger for å forbli Google Partner, vi sørger for at vi har alle sertifiseringer så du som kunde får best mulig oppfølging.

 

Ta kontakt med oss i dag for å få en gratis trafikkanalyse.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Få et uforpliktende tilbud!