Hvorfor velge Google AdWords?

av Christine Dorothea Aspen 05/05-2017

bilde-facebook

Hva er Google AdWords, og hvorfor skal du velge nettopp AdWords til å synliggjøre din bedrift på nettet?

Annonsering med Google AdWords passer like godt for store, multinasjonale bedrifter med nedslagsfelt på tvers av landegrenser, som for små, lokale bedrifter som ønsker å nå ut til kunder i nærområdet.

Annonsering med AdWords tilbyr endeløse muligheter, måling og nøyaktig målretting gir deg mer kontroll enn andre markedsføringskanaler.

Med denne metoden betaler du mindre for flere relevante kunder enn med tradisjonelle metoder. Vi setter nemlig opp ulike annonseformat for ulike typer formål. Eksempelvis kan vi for nettbutikker skape svært effektive Google Shopping-kampanjer sammen med de velkjente tekstbaserte annonsene. Googles Displaynettverk består av blant annet Hegnar.no, Dagbladet.no, YouTube og tusenvis av store nyhetssider, nettsteder og blogger. Her kan vi produsere relevante bannerannonser (bildeannonser) som eksempelvis kun vises for de som har besøkt din nettside i løpet av de siste 30 dager. Dette kalles “Remarketing”, og fungerer som en påminnelse til brukere som allerede har vist interesse for dine produkter og tjenester ved en tidligere anledning.

Google-annonsering er auksjonsbasert. Man byr på en søketerm, altså det kundene dine søker etter når de leter etter din bransje, ditt produkt eller din tjeneste på Google. Deretter dukker annonsen din opp basert på en rekke beregninger, og du betaler altså ingenting før dine interesserte kunder faktisk klikker på annonsen, og blir sendt videre til din nettside.

Den mest lønnsomme, målbare og effektive markedsføringen får du ved riktig oppsett av Google Adwords. Vi vet hvordan kundene med størst potensiale for salg og henvendelser drives til nettsiden din. Vi er sertifisert Google Partner og har derfor spesialister innen Google AdWords-annonsering klare til å hjelpe deg.

Kom innom kontoret en dag, så tar vi en kaffe og slår av en prat.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Få et uforpliktende tilbud!