Om oss

Vi hjelper deg å øke antall henvendelser og øke salget.


Box Media AS tilbyr effektiv digital markedsføring som øker våre kunders salg og antall henvendelser. Sammen med våre kunder finner vi løsninger til forbedring for å billigst mulig øke salget.

Våre kunder

Våre kunder er små og mellomstore bedrifter med fokus på å telle antall henvendelser og salg fremfor visninger og klikk. Det som kjennetegner våre kunder er deres høye krav til å se resultater – for oss er disse viktige å innfri.

Vårt mål

Vi ønsker å hjelpe deg med å få flere salg/henvendelser gjennom digital markedsføring. For å kunne gjøre dette mulig, tilbyr vi en kombinasjon av disse tjenestene:

Google AdWords Annonsering, konverteringsoptimalisering, sporing, kurs og måleverktøyet Google Analytics.

 

Våre medarbeidere

Her finner du direkte kontaktinformasjon til våre medarbeidere

Frank Myrland Senior SEO konsulent

Vi er sertifisert Google Partner

Vi er sertifisert Google Partner. Som Google Partner er vi sertifisert for å administrere annonsering i Google. Statusen  som Google Partner forsikrer deg som kunde at vi driver god annonsering, har fornøyde kunder og at vi følger  Google sine retningslinjer.

Google er stadig i endring, noe som betyr at det er viktig for oss å delta på kurs og seminarer jevnlig. Som Google Partner forplikter vi oss til å holde oss oppdatert.