Google Annonsering

Vi er Google Partner, som betyr at vi har alle nødvendige sertifiseringer innen Google Annonsering.

Våre kunder er små og mellomstore bedrifter med fokus på å telle antall henvendelser og salg fremfor visninger og klikk.

Google AdWords Annonsering
Den mest lønnsomme, målbare og effektive markedsføring får du ved riktig oppsett av Google AdWords. Vi vet hvordan kundene med størst potensiale for salg og henvendelser drives til hjemmesiden din.
Med denne metoden betaler du mye mindre for flere relevante kunder enn med de fleste andre metoder. Vi setter nemlig opp ulike annonseformat for ulike typer formål, eksempelvis kan vi for nettbutikker skape svært effektive Google Shopping-kampanjer sammen med de velkjente tekstbaserte annonsene.
Googles Display-nettverk består av blant annet Hegnar.no, Dagbladet.no, Youtube og tusenvis av store nyhetssider, nettsteder og blogger. Her kan vi eksempelvis produsere relevante bannerannonser som kun vises for de som har vært på hjemmesiden din i løpet av de siste 30 dager. Dette kalles "Remarketing" og fungerer som en fantastisk påminnelse til brukere som har vist interesse i dine produkter og tjenester ved en tidligere anledning.
En gjennomsnittlig internettbruker besøker Google 8 ganger hver dag. - Mats Olavson, Google

Google annonsering er ikke bare Google annonsering


Visste du at 88 % av alle nordmenn bruker internett til å søke etter varer og tjenester? - SSB, 2. kvartal 2012

Vi er sertifisert Google Partner og har spesialister innen Google AdWords annonsering. Vi jobber mest med Performance-basert annonsering som vil si at vi først fokuserer på salgsgivende annonser fremfor branding-annonser. Våre Google spesialister er sertifiserte innen alle typer annonsering:
- Søkeannonser - Bannerannonser - Mobilannonser - Shopping-annonser - Videoannonser
Google annonsering baserer seg på en auksjon. Man byr på en søketerm, altså det kundene dine søker etter når de leter etter din bransje, ditt produkt eller din tjeneste på Google. Deretter dukker annonsen din opp basert på en rekke beregninger, og du betaler altså ingenting før dine interesserte kunder faktisk klikker på annonsen og kommer til din hjemmeside.
Vi tilbyr annonsering både på Google, LinkedIn og Facebook. Øk din synlighet for de som faktisk leter etter dine produkter!


Send oss en hyggelig mail, så svarer vi deg!

Send hyggelig e-post ved å klikke her