Søkemotoroptimalisering Drammen

Med godt og relevant innhold vil dine potensielle kunder ha større sannsynlighet for å finne deg.

SEO er en forkortelse for Søkemotoroptimalisering. For å komme høyt på Google så kreves det først og fremst optimalisering av innholdet på nettstedet.

Søkemotoroptimalisering Drammen

Holder du til i Drammen så hjelper vi deg med Søkemotoroptimalisering. SEO er den delen som handler om å optimalisere så du kommer høyt på søkeresultatet på Google. Det er den delen som kommer under annonsene det handler om. Den delen som kalles organisk søkeresultat, det vanlige søkeresultatetet eller Google Min Bedrift. Når du søker etter en bransje eller tjeneste så får du i utgangspunktet 3 resultater.1. Google Annonser 2. Google Lokalsøk/Google Min Bedrift/Google My Business 3. Google søkeresultatNoen hopper rett over annonsene i toppen. Men det viser seg at mange av dine kunder også klikker seg inn via annonsene før de ser søkeresultatet. Ha dette i mente når du velger hvilke ting du vil prioritere.Sammen med kunden og våre egne verktøy finner vi ut hva potensielle kunder søker på for å finne dine produkter eller tjenester. Vi analyserer de konkurrentene som ligger høyest på søkemotorene og jobber alltid mot å få et mer relevant og et bedre innhold enn de på toppen.
På den annen side har du konverteringsoptimalisering. SEO sørger for relevant trafikk til hjemmesiden ved hjelp av godt innhold, mens konverteringsoptimalisering skaffer deg flere henvendelser.Disse tjenestene kan leveres samlet eller hver for seg. Det må også nevnes at Søkemotoroptimalisering er en mer tidkrevende prosess enn å skaffe trafikk via Google AdWords for eksempel. Man bør ikke tenke at man etter 1-2 måneder er på topp på Google. Ting tar tid og ofte er det også konkurrenter som jobber med det samme. Men vi kan også gi en indikasjon på vanskelighetsgraden på hvert søkeord ut fra blant annet hva konkurrenter har gjort.Når våre kunder ønsker å være synlige på Google, så anbefaler vi å jobbe parallelt med både søkemotoroptimalisering og Google AdWords annonsering. SEO er en jobb som tar lang tid og bør beregnes som en langsiktig og fortløpende prossess. Mens Goole annonsering gir deg en god posisjon på kort sikt. Vi jobber med søkemotoroptimalisering i Drammen. Men vi har en del kunder i både Asker eller Oslo-området, så det er ikke bare Drammen vi jobber. Ta kontakt med Tommy for å få et godt tilbud.

Les mer om å forbedre innholdet ditt

Forbedring av innhold