Søkemotoroptimalisering

Med godt og relevant innhold vil dine potensielle kunder ha større sannsynlighet for å finne deg.

SEO er en forkortelse for Søkemotoroptimalisering. For å komme høyt på Google så kreves det først og fremst optimalisering av innholdet på nettstedet.

Søkemotoroptimalisering (SEO byrå)

Vi kan hjelpe deg med Søkemotoroptimalisering. SEO er arbeidet som handler om å optimalisere nettsiden din så den kommer høyt på søkeresultatet på Google. Det er resten av søkeresultatet på google som som kommer under annonsene, som det handler om.
Vi kaller den delen for det organiske søkeresultatet eller gratisdelen av søkeresultatet. Når du søker etter noe på Google så er hensikten til Google å vise deg det beste og mest relevante innholdet først. Dette gjelder både annonsene, som ofte kommer i toppen, og det organiske søkeresultatet.
Det hevdes at rundt 45 % av de som søker etter et produkt på Google, hopper over annonsene i toppen av søkeresultatet. (Kilde)

Sammen med kunden og våre egne verktøy finner vi ut hva potensielle kunder søker på for å finne dine produkter eller tjenester. Vi analyserer konkurrenter og finner ut hva som best å gjøre for å et mer relevant og et bedre innhold enn konkurrentene dine.

Søkemotoroptimalisering fra et dedikert byrå

Kundene våre setter pris på at vi er dedikerte og at vi gir alle den oppmerksomheten de fortjener. Fra den minste til den største. Vi har fokus på små og mellomstore bedrifter og tar ikke på oss flere oppdrag enn det vi har kapasitet til.
SEO sørger for relevant trafikk til hjemmesiden ved hjelp av godt innhold, mens konverteringsoptimalisering skaffer deg flere henvendelser.
Søkemotoroptimalisering krever jevnt arbeid over tid for å gi de beste resultatene. De fleste av våre kunder kombinerer SEO med Google Annonsering, slik at man får trafikk allerede i dag!
Disse tjenestene kan leveres samlet eller hver for seg. Vi anbefaler de fleste å ha en kombinasjon, så man får mest mulig verdi av hver krone man legger inn i arbeidet. Når man jobber med Søkemotoroptimalisering så må man smøre seg med tålmodighet.
Ofte er det ikke bare du som jobber med synlighet på et spesifikt søkeord. Det er ofte konkurrenter som jobber med det samme. Så det gjelder å jobbe smartest mulig. Vi kan også gi en indikasjon på vanskelighetsgraden på hvert søkeord.
Husk at Google optimalisering ikke bare handler om søkemotoroptimalisering. Google annonsering gir deg synlighet i toppen av søkeresultatet med en gang og ved å kombinere Google Ads og SEO, så kjøper man annonser på søkeord til man får en god posisjon på det organiske søkeresultatet. Når man har det, så kan man sette annonseringen på pause for de aktuelle søkeordene.
Vi jobber med kunder innen søkemotoroptimalisering i Drammen og Hokksund i Buskerud og Sande i Vestfold. Men vi har noen kunder i både Asker, Ås, Ski og Vestby i Akershus og i Oslo-området. Ta kontakt for å få et godt tilbud.

Ta kontakt for et godt tilbud på SEO

SE KONTAKTINFO